Cursos de teatre, musical i dansa per alumnes de 13 a 17 anys

Cursos de teatre, musical i dansa per nois i noies de 13 a 17 anys
QUI SOM?

Som Espai Lazzigags i ens dediquem a la docència d'arts escèniques a partir dels 3 anys als centres educatius d'infantil, primària, ESO, batxillerat i diversitat funcional en horari extraescolar i en horari lectiu; i al nostre centre situat al carrer Vallespir 32 de Barcelona, amb cursos i casals a partir dels 4 anys.

QUÈ OFERIM?

Els tallers que oferim són:

- TEATRE (1h30’/setmana): el centre d’interès es la creació d'un espectacle i es comença a treballar a partir d’exercicis i tècniques teatrals, destinats a la formació d’actors. Al final de curs es fa la representació on es pot veure tots els coneixements assimilats al llarg del curs.

- TEATRE MUSICAL (3h/setmana): Des de principis de curs es treballarà un projecte musical on veurem diverses disciplines de dansa, interpretació i cant. Treballarem amb la representació, les improvisacions a partir de cançons amb coreografies, l’afinació i la respiració, les improvisacions a partir d’arguments d’òperes i prepararem una obra de teatre musical.

- DANSA (1h/setmana): l'activitat de dansa es basa en un treball de diferents disciplines perquè l'alumnat pugui fer una introducció a la dansa i a la tècnica comuna en tots els estils i pugui desenvolupar el treball entenent els diferents estils. La programació es repartirà en tres parts: contemporani, hip hop i jazz. Amb el contemporani els alumnes treballaran a partir d'un moviment natural, més pròxim al que estan acostumats, i progressivament definiran la tècnica. Amb el hip hop continuarem aprofundint la tècnica comuna afegint un treball energètic i d'expressió mentre ballen. Finalment, amb el jazz, unificarem tot el treball fet prèviament amb l'objectiu de representar-lo davant d'un públic.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 29/11/22
Fitxa tècnica
16
12-15
Tipus d'activitat
Extraescolar
Temàtica
ODS
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català