Cursos de teatre, musical i dansa per a nens de 8 a 12 anys

Cursos regulars de TEATRE, MUSICAL i DANSA per a nens i nenes de 8 a 12 anys.
QUI SOM?

Som Espai Lazzigags i ens dediquem a la docència d'arts escèniques a partir dels 3 anys als centres educatius d'infantil, primària, ESO, batxillerat i diversitat funcional en horari extraescolar i en horari lectiu; i al nostre centre situat al carrer Vallespir 32 de Barcelona, amb cursos i casals a partir dels 4 anys.

QUÈ OFERIM?

Els tallers que oferim són:

- TEATRE (1h30’/setmana) l’activitat se centra en l'explicació de contes, pensats exclusivament per al nivell i etapa que estem treballant, i la seva posterior representació. Treballem mitjançant jocs teatrals relacionats amb el conte explicat i realitzem activitats plàstiques relacionades amb la història que hem explicat, danses i cançons. A part dels contes que es treballen introduïm la sensibilització musical amb el treball i audició de l'opera i musicals. Incorporem la tècnica de clown, la Commedia dell’Arte i els mites grecs. El taller de teatre permet una introducció lúdica i desinhibida als aspectes més elementals del teatre. Aprendrem a expressar-nos i a escoltar, descobrirem personatges, jugarem amb la imaginació i millorarem la comunicació a través del cos i de la veu.

- TEATRE MUSICAL (2h/setmana): treballarem i jugarem amb la representació i les improvisacions a partir de contes populars, cançons amb petites coreografies, l’afinació i la respiració, les improvisacions a partir d’arguments d’òperes i prepararem una obra de teatre musical. Aprofundirem en el domini dels aspectes treballats i introduirem la tècnica de clown, la tècnica de Comedia dell’Arte, la màscara i les improvisacions a partir dels mites grecs.

- DANSA (1h/setmana): l'activitat de dansa es basa en un treball de diferents disciplines perquè l'alumnat pugui fer una introducció a la dansa i a la tècnica comuna en tots els estils i pugui desenvolupar el treball entenent els diferents estils. La programació es repartirà en tres parts: contemporani, hip hop i jazz. Amb el contemporani els alumnes treballaran a partir d'un moviment natural, més pròxim al que estan acostumats, i progressivament definiran la tècnica. Amb el hip hop continuarem aprofundint la tècnica comuna afegint un treball energètic i d'expressió mentre ballen. Finalment, amb el jazz, unificarem tot el treball fet prèviament amb l'objectiu de representar-lo davant d'un públic.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 29/11/22
Fitxa tècnica
8-9
10-11
Tipus d'activitat
Extraescolar
Temàtica
ODS
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català