Cursos de teatre, musical i dansa per a nens de 4 a 7 anys

QUI SOM?

Som Espai Lazzigags i ens dediquem a la docència d'arts escèniques a partir dels 3 anys als centres educatius d'infantil, primària, ESO, batxillerat i diversitat funcional en horari extraescolar i en horari lectiu; i al nostre centre situat al carrer Vallespir 32 de Barcelona, amb cursos i casals a partir dels 4 anys.

QUÈ OFERIM?

Per a nens i nenes d'entre 4 i 7 anys dispossem d'una oferta formativa on, mica en mica, aprendran a ser i actuar de forma autònoma, a pensa i comunicar i a descobrir noves situacions i experiències.

Els cursos regulars que oferim són:

- TEATRE (1h/setmana): l’activitat se centra en l'explicació de contes, pensats exclusivament per al nivell i etapa que estem treballant, i la seva posterior representació. Treballem mitjançant jocs teatrals relacionats amb el conte explicat i realitzem activitats plàstiques relacionades amb la història que hem explicat, danses i cançons. En definitiva, el conte esdevé el centre d'interès per donar-li sentit a tota la programació.

- TEATRE MUSICAL (1h/setmana): amb els alumnes d’infantil es treballaran cançons i petites coreografies dins d’una obra teatral. Treballarem mitjançat jocs d’improvisació, cançons i coreografies de contes populars i contes inventats pels propis nens. Amb les cançons i els jocs teatrals potenciarem la percepció dels segments del cos, l’escolta i el seguiment d’un ritme.

- DANSA (1h/setmana): l'activitat de dansa es basa en un treball de diferents disciplines perquè l'alumnat pugui fer una introducció a la dansa i a la tècnica comuna en tots els estils i pugui desenvolupar el treball entenent els diferents estils. Els alumnes treballaran a partir d'un moviment natural, més pròxim al que estan acostumats, i progressivament s’introduirà, mica en mica, la tècnica. Finalment, unificarem tot el treball fet prèviament amb l'objectiu de representar-lo davant d'un públic.
TEATRE, MUSICAL I DANSA per alumnes d'infantil on aprendran a ser i actuar de forma autònoma, a pensa i comunicar i a descobrir noves situacions i experiències.
Última actualització: 19/05/21
Fitxa tècnica
3-5
6-7
Tipus d'activitat
Extraescolar
Temàtica
ODS
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't