Cursos d'anglès 21-22 per a nens i joves des de P3 a la Universitat

— A Cambridge School, guiem i acompanyem els vostres fills en l’aprenentatge de l’anglès al llarg de totes les etapes de creixement i formació (STEP BY STEP) amb professors nadius i titulats.

Introduïm els nens i els joves en l’anglès des de ben petits de forma natural, seguint el mètode comunicatiu, i els preparem gradualment –d’acord amb la seva edat i nivell– per als tipus de proves que faran quan es presentin als exàmens oficials de Cambridge English. D'aquesta manera, l'aprenentatge és més suau i progressiu, i presentar-se als exàmens oficials els resulta una experiència coneguda.

El pla de formació OBJECTIUS CAMBRIDGE està dissenyat per guiar i acompanyar en l'aprenentatge de l'anglès els alumnes més joves –d'1 a 17 anys d'edat–, preparant-los per:

- Expressar-se i comunicar-se de forma efectiva en aquesta llengua.
- Assolir els principals títols oficials d'anglès de Cambridge English.

Gràcies a una curada planificació del nostre temari, a la continuïtat del nostre pla en el temps i a un seguiment personalitzat de cada alumne, els estudiants poden assolir les principals certificacions d’anglès abans de començar els seus estudis postescolars:

Nivell B2 First: a 3r – 4t d’ESO
Nivell C1 Advanced: a 1r – 2n de Batxillerat
Un bon pla per acompanyar-los des de ben petits fins a secundària!

A més, per als nens de més de 6 anys, podeu triar entre fer les classes presencials en un dels 9 centres que tenim al Vallès Oriental o per videfoconferència via ZOOM. Per a més informació, visiteu-nos a CambridgeSchool.com o contacteu amb nosaltres, trucant al telèfon 93 870 20 01 o per email, escrivint a info@cambridgeschool.com
L'ESCOLA D'ANGLÈS DE REFERÈNCIA

-A Cambridge School, guiem i acompanyem els vostres fills en l’aprenentatge de l’anglès amb professors nadius, al llarg de totes les etapes de creixement i formació.
Última actualització: 20/07/21
Fitxa tècnica
16
0-3
3-5
6-7
8-9
10-11
12-15
FAMILIA
Tipus d'activitat
Extraescolar
ODS
Setmanal, Diària
De pagament
Idiomes
Anglès
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't