Cursos d'anglès extraescolars 21-22 Happy English per a escoles i AMPAs - Per a nens de P3 fins a 2n de Batxillerat

Happy English ofereix classes extraescolars d’anglès des de P3 fins a 2n de Batxillerat, a escoles i AMPAs, començant des d’1h a la setmana amb anglès lúdic per a Infantil, i adaptant-se progressivament a l’evolució dels alumnes, fins a la preparació d’exàmens oficials de Cambridge: Pre-A2 Young Learners, A2 Key for Schools, B1 Preliminary for Schools i B2 First for Schools, C1 Advanced...

Les nostres classes són dinàmiques i variades amb continguts dissenyats per experts per maximitzar l’aprenentatge dels nens. En els nivells inicials, les classes tenen com a objectiu fomentar l’interès per l’idioma a través d’activitats lúdiques i entretingudes (cançons, contes, teatre, jocs didàctics, etc.) i a Secundària desenvolupar totes les competències comunicatives necessàries de l’anglès alhora que superar els diferents nivells del Marc Comú Europeu de Referència (MCER).

Les nostres classes s’adapten a les condicions dels centres, a les edats i nivells dels nens i nenes, i són sempre profitoses, amenes i divertides. I compten amb el suport pedagògic de Cambridge School.

I ara, també adaptades a la situació actual de COVID-19.

Més informació a HappyEnglish.cat, al telèfon 93 870 20 01 i a l'e-mail admin@happyenglish.cat
Happy English ofereix classes extraescolars d’anglès des de P3 fins a 2n de Batxillerat a escoles i AMPAs. Des d'anglès lúdic per a Infantil fins a preparació d'exàmens oficials.
Última actualització: 19/08/21
Fitxa tècnica
PROF-FAM
INF1
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
EE
Tipus d'activitat
Àrea de coneixement
Llengua anglesa
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Anglès
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't