Curs d'estiu de robòtica a distancia

Aprèn robòtica i programació des de casa, amb un robot físic i elements reals que tens a casa (com paper, retoladors, sabates...) però amb seguiment d'un professor a distància.

Comparteix el teu estiu amb joves de tota Catalunya i la resta d'Espanya amb les mateixes inquietuds i interessos que tu, gràcies a la comunitat que es genera entorn aquesta activitat. Podràs escriure a tots els companys i companyes en qualsevol moment gràcies a la nostra plataforma interactiva, i comunicar-te per videomissatge o xat. D'aquesta forma pots preguntar qualsevol dubte i els companys i companyes o el professor et poden respondre.

Aquest curs es basa en reptes setmanals que podràs resoldre utilitzant elements de casa i el robot EDISON, que enviem amb la inscripció.

En l'edició intensiva d'estiu tindràs 2 reptes per setmana, amb una durada total del mes de Juliol.

Si vols rebre més informació, no ho dubtis, entra a la web www.esteamedu.es/verano o truca'ns al 877016750 o escriu-nos a info@esteamedu.es. Estarem encantats d'ajudar-te!
Vols aprendre robòtica i programació des de casa però treballant amb el teu robot físic i no amb simuladors? Aquest és el teu curs! T'enviem un robot a casa i et proposem reptes setmanals guiats.
Última actualització: 20/09/21
Fitxa tècnica
16
8-9
10-11
12-15
Tipus d'activitat
Taller o curs puntual, Recurs online
ODS
Setmanal
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català, Castellà
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't