COM GAUDIR EDUCANT AL NOSTRE FILL

En aquesta conferència pràctica i vivencial, us endureu eines per educar al vostre fill de forma amable i ferma a la vegada.
En aquests moments “fer de pare” és més reptador que mai.
La fatiga pandèmica dels darrers mesos, l’excessiu ús de les pantalles, la preocupació pel seu rendiment escolar, la gestió dels conflictes a casa, baralles entre germans, el respecte de les normes i horaris, la manca de col·laboració en les tasques familiars...
Quins reptes (oportunitats) ens ofereix aquesta nova normalitat?

Els nostres fills ens necessiten conscients, presents, responsibles (responsables i disponibles), coherents, pacients, tranquils, amables i ferms a la vegada. Som els seus referents. Podem transmetre'ls confiança, il·lusió, motivació i esperança en el futur.

En aquesta conferència us endureu eines senzilles i útils, de Disciplina Positiva (de Jane Nelsen), de forma pràctica i vivencial, perquè gaudiu de la seva educació i milloreu la convivència familiar.

-Identificar que darrere el seu mal comportament hi ha una necessitat no coberta i com cobrir-la.
-Diferenciar límits i normes i aprendre estratègies per a establir-les a casa nostra.
-Prioritzar el nostre temps per millorar la connexió amb el vostre fill (sentit de pertinença i influencia) versus la correcció.
-Posar el focus en trobar solucions i no culpables, desenvolupant l'autoresponsabilitat, com a alternativa als càstigs, els premis, els crits i les amenaces.
-Ensenyar-los a gestionar les seves emocions, a tolerar la frustració i a recuperar la calma, en cas de conflicte.

Un estil d'educar motivador, de construcció humana, molt útil per muscular, en els nostres nens i joves, habilitats per a la vida: cognitives, emocionals i socials.
Educar és procés a llarg termini. Per a tota la VIDA.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 15/04/22
Fitxa tècnica
16
10-11
12-15
FAMILIA
Tipus d'activitat
Taller o curs puntual, Escola de mares i pares
ODS
Puntual
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Castellà, Català