COLÒNIES TEATRE AMB JOAN PERA

Colònies d'estiu temàtiques, colònies de teatre i interpretació amb Joan Pera.
| Colònies d'estiu de Teatre 2022

| Amb Joan Pera, premi Gaudí d´Honor 2019, actor i doblador amb més de 40 anys d’experiència. Ha fet cine (Yukatán, La fuera del destino, 23F, Vicki Cristina Barcelona), televisió i especialment ha centrat la seva carrera en el món del teatre ( “L’avar de Moliere”, “El Fantasma de Canterbille”) El seu primer gran èxit teatral “La extraña pareja” conjuntament amb Paco Morán va marcar un record d’espectadors encara imbatut avui en dia.

Molt més que unes colònies on practicarem i millorarem les tècniques del teatre. Unes colònies on també explorem i descobrim que és la cultura del teatre i quins són els valors intrínsecs, perseverança, coneixement del nostre cos i les nostres emocions, expressió corporal i capacitat comunicativa, etc.

En aquestes colònies el teu fill/a millorarà les seves capacitats d'interpretació, els dots per parlar en públic i les tècniques per transmetre emocions i missatges efectivament als altres.

Les colònies d’estiu de teatre d’eix estels van molt enllà d’unes activitats divertides o de la pràctica de Teatre. Dissenyades en base a la nostra pròpia experiència, tenint molt presents els nous models socials cooperatius i de solidaritat i sempre atents a les aportacions generoses dels milers de pares que cada any ens fan confiança

Perquè el vostre fill/a aprengui a fer, a ser, a viure i a conviure. El respecte és el marc que ens guia :

· Respecte a la natura i al medi que ens envolta
· Respecte vers la diversitat
· Respecte pels companys i per nosaltres mateixos
· Respecte pels valors socials.


Uns valors que facin d’ells persones implicades i responsables, persones que faran un món millor
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 22/04/22
Fitxa tècnica
Tipus d'activitat
Colònies i campaments
Temàtica
ODS
Puntual
De pagament
Idiomes
Català