COLÒNIES HIPHOP BRODAS BROS

Colònies d'estiu temàtiques, colònies de Hip-Hop i cultura urbana amb Brodas Bros.
Colònies d’estiu de Hip-Hop amb els Brodas Bros, companyia de ball i cultura urbana nascuda a Barcelona el 2006 i que ha triomfat en tot el món amb els seus vibrants i enèrgics espectacles, sent un exemple de professionalitat, compromís i superació.

Molt més que unes colònies on practicarem i millorarem les tècniques de ball de Hip-Hop, unes colònies on també explorem i descobrim que és la cultura urbana i quins són els valors intrínsecs, la seva importància i llegat com a eina de transmissió i expressió de valors com la pau, el respecte, la unitat, l´esperit de superació, la capacitat de crítica social i la igualtat.

| QUÈ INCLOU LES COLÒNIES HIP-HOP?
Activitats Hip - Hop:

Més de 20 hores de classes i MasterClass intenses de la mà dels Brodas Bros que estaran presents cada dia a la casa de colònies i conviuran de forma estreta amb tots els participants a les colònies. 4 hotres diàries de dilluns/divendres d'entrenament de hip-hop i de diferents manifestacions artístiques vinculades a la cultura urbana.

· Classes de Hip Hop adaptades per nivells i edats,
· MasterClass de Popping, locking i House-Dance
· Experimentació de grafiti i tag.
· MasterClass de B-Boying (Breakdance),
· Taller de DJ.

Unes colònies intenses acompanyats de tots els membres de la companyia Brodas Bros que cada dia estaran a la casa de colònies per desenvolupar el programa "colònies de Hip-Hop i cultura urbana"

Descobrim... les músiques del món! Es desenvoluparan dies temàtics durant la setmana que vehicularan les activitats del dia i la nit. D´aquesta manera lúdica ampliaran vocabulari de forma lúdica i pràctica. Els dies temàtics d'aquest estiu son: Brasil, Rússia, Corea i Àfrica.

| Activitats d'aventura:

· Splash (activitat d’aventura a la piscina)
· Circuit d’aventura sobre els arbres
· Rocòdrom i tirolina
· BalanzBikes
· Paret ferrada (a partir de 6è de primària)
· Joc de reptes i problemes sobre el plàstic al mar
· Activitats de robòtica amb material oficial Lego
· Roomscape amb ulleres de realitat virtul.
· Activitats d’astronomia
· Dinàmiques de grup i cooperació

| Thematic nights: cada dia una nit temàtica diferent: Brasil, Rússia, Corea i la darrera nit... Sopar de Gala! Recordeu portar a la vostra motxilla roba especial pel sopar de gala, tots/es ben guapos i elegants!

| Reptes col·lectius + Problem Solving: Jocs i dinàmiques de cooperació i resolució de problemes que cada dia de l'estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

| Sessió de relaxació diària: 15 minuts després d'esmorzar farem una activitat de relaxació, gestió d'emocions i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d'activitats. Ioga i mindfulness seran algunes de les pràctiques que realitzarem.

| Sessió de gamificació: cada vespre després de sopar compartim impressions de com ha anat el dia, com ens sentim, si ens agradaria canviar quelcom... Compartim opinions i experiències per créixer i millorar.

Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 22/04/22
Fitxa tècnica
Tipus d'activitat
Colònies i campaments
Temàtica
ODS
Puntual
De pagament
Idiomes
Català