Colònies Escola de Cel

Eix Estels, amb més de 25 anys en el sector del lleure, treballem dia a dia amb la màxima coordinació i amb l’objectiu comú per d’oferir-te la millor proposta i el millor servei en colònies i sortides d’un dia.

Can Miqueló

EI - CI
1/ GIMCANA DE PLANETES EI CI - Els planetes de roca i els planetes de gas. Mitjançant una sèrie de jocs, de forma lúdica, aprendrem quines són les característiques físiques més rellevants dels grans planetes del Sistema Solar! Gimcana amb reproduccions gegants dels planetes del sistema solar.

2/ PLANETARI + JOCS MITOLÒGICS EI CI Cúpula inflable per gaudir d'un viatge pel Sistema solar mitjançant una projecció a 360º. Un espai màgic per descobrir els secrets dels planetes del nostre Sistema Solar. Un cop sortim de la cúpula inflable treballarem les constel·lacions i la mitologia grega i romana amb jocs i històries on els nens/es seran els principals protagonistes!

3/ ENTRENAMENT D'ASTRONAUTES EI[color=#3498db] CI[/color] Activitat lúdica. Pista americana inflable on haurem de superar diversos obstacles i exercitar les nostres capacitats psicomotrius i d’agilitat!
Els alumnes de CI complementen l'activitat amb el Boulder un recorregut d'alçada controlada, per desplaçar-nos horitzontalment aprofitant les presses, els encoratges i els desploms més aventurers (escalada horitzontal).

4/ UN VOL PEL CEL. VIATGE EN COET! EI CI Un descens en suspensió a bord del nostre coet, una autèntica experiència de vol controlat i suau, que ens faran sentir uns astronautes de veritat! L'activitat es complementa amb jocs variats relacionats amb continguts del Sistema Solar, els coets i els astres. Farem un viatge a bord del nostre transbordador espacial!

Colònies de 2 dies / 1 nit, es realitzaran les activitats 1 i 2. Colònies de 3 dies/ 2 nits, es realitzaran totes les activitats.


CM - CS
1/ LA NAU + OBSERVACIÓ DEL SOL CM CS Entrem a una autèntica nau espacial on viurem una experiència sensorial que ens portarà a la Sala fosca per descobrir galàxies, nebuloses, estrelles, l’origen dels Planetes, etc. Després d'aquest viatge, amb el nostre telescopi d’hidrogen, podrem observar la nostra estrella, el sol.

2/ PLANETARI + JOCS MITOLÒGICS CM CS Cúpula inflable per gaudir d'un viatge pel Sistema solar mitjançant una projecció a 360º. Un espai màgic per descobrir les constel·lacions a través de la mitologia grega i romana amb jocs i històries on els participants seran els principals protagonistes!

3/ ENTRENAMENT D'ASTRONAUTES + BOULDER + ESCALA PI CM CS Pista Americana Inflable on haurem de superar diversos obstacles i exercitar les nostres capacitats psicomotrius i d’agilitat! Boulder: Un recorregut d’alçada controlada, desplaçant-nos horitzontalment aprofitant les preses, els ancoratges i els desploms més aventurers. Escala Pi: Ben equipats i assegurats farem una grimpada a la copa d'un arbre.

4/ UN VOL PER L'ESPAI: TIROLINA + POWER SLIDE CM CS Ben assegurats experimentarem el buit a l’espai, fent un descens per la Tirolina, un cable inclinat des d’un punt elevat amb frenada suau sobre malla. Power Slide: Mitjançant uns patins especials, esquiarem sobre terra sec! L'activitat es complementa amb jocs variats relacionats amb continguts del Sistema Solar, els coets i els astres. Farem un viatge a bord del nostre transbordador espacial!

Colònies de 2 dies / 1 nit, es realitzaran les activitats 1 i 2. Colònies de 3 dies/ 2 nits, es realitzaran totes les activitats.Colònies amb Eix Estels per: Apendre, ser, fer, viure i conviure. Viu i coneix el Cel amb les millors activitats i recursos lúdics i educatius. A la casa de colònies Can Miqueló i Can Vandrell, Clica!
Última actualització: 07/05/21
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Estades i cases de colònies
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Ciències de la naturalesa i tecnologia, Física
ODS
Llarga durada
De pagament
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't