COLÒNIES D'ESTIU Multiactivitats al Berguedà

Colònies d'estiu de multiactivitats al cor del Berguedà Activitats d'aventura i esportives en plena natura.
| QUÈ INCLOU LES COLÒNIES MULTIACTIVITATS AL BERGUEDÀ?

| Activitats d'aventura i natura:
· Kayac i Paddle Surfe en llacuna privada
· Construcció de vaixells i cursa "nàutica" en llacuna privada
· Tirolines encadenades (15 tirolonies)
· Cursa de Bicicletes suspeses a l'aire,
· Curses d’orientació
· Jocs d’aigua
· Olimpiades esportives,
· Activitats a la piscina interior (no climatitzada)

| Descobrim... els esports del món! Es desenvoluparan dies temàtics durant la setmana que vehicularan les activitats del dia i la nit. Els dies temàtics d'aquest estiu son: India, Mèxic, Olimpíedes, Austràlia i Xina

| Excursions: Un dia d'excursió per fer activitats nàutiques al Panta de la Baells (inclou Transport) + visitar el poble de Cercs.

| Nits temàtiques: cada dia una nit temàtica diferent per concloure tota la jornada temàtica nit de la índia, Mèxis, de les Olimpíedes, i la darrera nit... Sopar de Gala! Recordeu portar a la vostra motxilla roba especial pel sopar de gala, tots/es ben guapos i elegants!

| Reptes col·lectius + Problem Solving: Jocs i dinàmiques de cooperació i resolució de problemes que cada dia de l'estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

| Sessió de relaxació diària: 15 minuts després d'esmorzar farem una activitat de relaxació, gestió d'emocions i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d'activitats. Ioga i mindfulness seran algunes de les pràctiques que realitzarem.

| Sessió de gamificació: cada vespre després de sopar compartim impressions de com ha anat el dia, com ens sentim, si ens agradaria canviar quelcom... Compartim opinions i experiències per créixer i millorar.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 22/04/22
Fitxa tècnica
Tipus d'activitat
Colònies i campaments
Temàtica
ODS
Puntual
De pagament
Idiomes
Català