COLÒNIES D'ESTIU Anglès+Classes

Colònies d'estiu 100% en anglès amb classes d'Anglès. 3h de classe dilluns/divendres.
| QUÈ INCLOU COLÒNIES ANGLÈS + CLASSES?

- English Points: 3 hores de classes d'Anglès + activitats lúdiques per millorar l’expressió en anglès. Classes de dilluns a divendres, excepte el dia que fem l'excursió + 1 hora d'activitats de dinàmiques de comunicació amb els monitors nadius. Ens organizem en diferents grups de nivell adaptats segons el marc europeu, per treballar gramàtica, vocabulari, comprensió, pronunciació i conversa. Les classes seràn dinàmiques i participatives, i les fitxes estaran adaptades amb els nivells de cada grup. Informe personalitzat per l'alumne. Inclou fitxes de treball i materials en anglès

- Descobrim... Irlanda! Es desenvoluparan dies temàtics durant la setmana que vehicularan les activitats del dia i la nit. D´aquesta manera lúdica ampliaran vocabulari de forma lúdica i pràctica. Els dies temàtics per descobrir Irlanda i la seva cultura son: "Leprechounds" + "Bloomsday" + "St Patricks Day"

| Activity Program
· Circuit d'aventura sobre els arbres
· Dinàmiques de teatre i màgia en anglès
· Pista americana inflable
· Pista americana fixa
· Tir amb arc mòbil
· Piscina diària
· Excursió al Gorg de l'Avancó o Gorg d'Aiguafreda
· Dinàmiques i jocs de natura (conscienciació Mediambiental)
· Torneig esportiu
· RoomScape

| Excursió al Centre d'aventura de Mas Baneyeres a Centelles per a realitzar activitats d'aventura i natura. Inclou Transport.

| Thematic nights:
· Nits temàtiques com a cluenda del dia "Descobrint Irlanda" , i la darrera nit... Sopar de Gala! Recordeu portar a la vostra motxilla roba especial pel sopar de gala, tots/es ben guapos i elegants!

| Reptes col·lectius + Problem Solving: Jocs i dinàmiques de cooperació i resolució de problemes que cada dia de l'estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.

| Sessió de relaxació diària al matí i de gamificació i gestió d'emocions al vespre: Sessions de 15 minuts al matí i al vespre. Ioga, dinàmiques i mindfulness seran algunes de les pràctiques que realitzarem.

Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 21/04/22
Fitxa tècnica
Tipus d'activitat
Colònies i campaments
Temàtica
ODS
Puntual
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català, Anglès