CODELEARN: PRESENT INCERT, FUTUR TECNOLÒGIC

Oportunitats d'aprenentatge online per a fomentar ell pensament computacional i l’habilitat per a resoldre problemes. Amb les cursos de Codelearn aprendran a crear tot tipus de productes tecnològics com ara videojocs, apps, robots, aparells electrònics… Proveu 15 dies gratuïts!  

Apuntar-se a la extraescolar de programació i robòtica de Codelearn és començar a formar part de l'aventura de programar. A fer creacions pròpies. A aprendre i divertir-se. I a participar en activitats, competicions i campus.

El nostre curs de programació per a nens, nenes i adolescents (a partir de 7 anys) planteja l'aprenentatge com un joc, on els reptes (els exercicis i l'estudi) tenen una recompensa (com avançar en la història, millorar un personatge ...) i permeten l'alumne millorar i adquirir coneixements a mesura que progressa en l'aventura.

Es pot escollir la modalitat presencial, estudiar en línia o bé optar per una combinació d'ambdues. El curs inclou classes teòriques i exercicis pràctics que es realitzen dins de la nostra pròpia plataforma. Per a això, en tot moment hi ha un professor disponible, un mentor que resoldrà els dubtes de l'alumne i l'ajudarà a avançar.
Prova-ho gratuïtament durant 15 dies a: https://fun.codelearn.cat/enroll
Última actualització: 30/10/20
Fitxa tècnica
16
6-7
8-9
10-11
12-15
Tipus d'activitat
Recurs online
ODS
Diària
De pagament
Idiomes
Castellà, Català, Anglès
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't