Codelearn - Extraescolar de programació i robòtica als centres educatius

Codelearn és una escola de programació que segueix un mètode propi basat en tècniques de gamificació. L'alumnat aprèn llenguatges de programació seguint les aventures dels nostres personatges.
EXTRAESCOLAR DE PROGRAMACIÓ I ROBÒTICA

El mètode Codelearn és la millor opció per incloure la programació, la robòtica i el pensament computacional a l’oferta d’extraescolars dels centres educatius. Gràcies a la plataforma online, cada alumne pot treballar al seu ritme i gaudir de l’activitat tant al centre com a casa, ja que pot accedir a la plataforma i programar sempre que vulgui.

L’extraescolar està pensada per als alumnes a partir de 7 anys i els ajuda a treballar aspectes com el pensament lògic, la constància, l’esforç, la imaginació i la creativitat.


PROGRAMACIÓ I ROBÒTICA A CICLE INICIAL

Codelearn Discovery és una extraescolar pensada per als infants de primer i segon de primària. El seu objectiu és apropar-los la tecnologia d’una manera lúdica i adaptada a la seva edat.

L’alumnat d’aquesta activitat té l’oportunitat d’imaginar, experimentar i crear mitjançant diferents llenguatges de programació i tecnologies i seguint el fil de les aventures que viuen els personatges de Codelearn, que atreuen l’atenció dels més petits.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 08/11/22
Fitxa tècnica
PROF-FAM
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Projectes de llarga durada
Àrea de coneixement
Informàtica, telecomunicacions i robòtica, Tecnologia i industria
ODS
Fins a 1h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Anglès, Català, Castellà