Club Maker Curs 2023-24

El Club Maker és un espai per a joves d'entre 8 i 16 anys amb vocació maker en el que aprendràs amb la ciència, la tecnologia i l'art mentre practiques sense deixar de passar-t'ho bé.
En el FabLab creen en una nova forma d’aprendre: aprendre mitjançant experiències pràctiques [Learn by making]. En el Club Maker aprendràs mitjançant projectes mentre que aprens i sobrepasses tots els límits d’allò que creus possible per a convertir-te en un autèntic geek. Investigarem i experimentarem amb fenòmens científics, tecnològics i artístics per a despertar el teu vessant STEAM (Science,Technology, Engineer, Arts and Maths) que fomentaran el teu interès i curiositat. A més, aprendràs en un entorn únic i ple d’inspiració que disposa de les eines més innovadores (impressores 3D, tall làser, talladora de vinil, electrònica, programació…) i et permetrà viure les transformacions del món en primera persona.

Durant cada trimestre treballaràs en un projecte, en equip o individual, en el que posaràs en pràctica tots els coneixements adquirits durant les sessions. Els facilitadors del FabLab t’ajudaran en tot el que necessites i connectaràs amb companys amb les mateixes inquietuds que tu.

Edat: de 8 a 16 anys. Cada participant aprèn segons el seu ritme d’aprenentatge

Inici: 3 d’ octubre pel grup de dilluns / 4 d’octubre pel grup de dimarts

Horari:

Dilluns de 17:30h a 19h.
Preu: 85€/mes + 50€ en concepte de matrícula i material*

Vine al Club Maker i crea el futur!
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 12/04/23
Fitxa tècnica
8-9
10-11
12-15
Tipus d'activitat
ODS
Setmanal
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català, Castellà, Anglès