CURS 21-22 d’anglès extraescolar - d'1 a 5 anys

A Cambridge School, els nens comencen des de petits aprenent anglès d’una manera natural, divertida i intuïtiva mitjançant:

- JOCS
- DIÀLEGS
- CANÇONS

Fins als 5 anys: Experimentació!
Els nostres professors són nadius i titulats i, a les classes, seguim el Mètode Comunicatiu: un mètode educatiu que persegueix que els alumnes siguin capaços de comunicar-se en la llengua que estan aprenent al mateix temps que la van coneixent.

Tant per les habilitats lingüístiques que treballem a les classes com pel caràcter lúdic de l’aprenentatge, aquestes activitats juguen una part important en la relació que els nens estableixen amb l’anglès.

I tot és part del pla 'Objectius Cambridge', una guia per facilitar que els nostres alumnes més joves assoleixin els seus objectius lingüístics abans d’acabar l’educació secundària.

A més, podeu triar entre un dels 9 centres que tenim al Vallès Oriental.. Per a més informació, visiteu-nos a CambridgeSchool.com o contacteu amb nosaltres, trucant al telèfon 93 870 20 01 o per email, escrivint a info@cambridgeschool.com
L'ESCOLA D'ANGLÈS DE REFERÈNCIA

-A Cambridge School, guiem i acompanyem els vostres fills en l’aprenentatge de l’anglès amb professors nadius, al llarg de totes les etapes de creixement i formació.
Última actualització: 20/07/21
Fitxa tècnica
0-3
3-5
Tipus d'activitat
Extraescolar
ODS
Setmanal, Diària
De pagament
Idiomes
Anglès
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't