CURS 21-22 d’anglès extraescolar - de 6 a 11 anys

— A Cambridge School, guiem i acompanyem els vostres fills en l’aprenentatge de l’anglès al llarg de totes les seves etapes de creixement i formació (STEP BY STEP) amb professors nadius i titulats.

Dels 6 als 11 anys: Una etapa clau de descobriment i desinhibició
Durant aquesta fase, aprenen a llegir i escriure en anglès. A més, amplien el seu vocabulari i aprenen a utilitzar estructures i temps verbals bàsics de l’idioma.

A classe, practiquen la llengua de forma divertida i dinàmica amb professors nadius i mitjançant una gran varietat de tècniques. A partir del tercer curs fan deures a casa cada setmana sobre allò que han après a classe. També oferim la possibilitat que els nens facin dos exàmens oficials Young Learners de la Cambridge University:

- Pre A1 Starters
- A1 Movers

Aquests exàmens són gratificants i motivadors, i serveixen per familiaritzar-se amb els futurs exàmens oficials.

I tot és part del pla 'Objectius Cambridge', una guia per facilitar que els nostres alumnes més joves assoleixin els seus objectius lingüístics abans d’acabar l’educació secundària.

A més, podeu triar entre fer les classes presencials en un dels 9 centres que tenim al Vallès Oriental o per videfoconferència via ZOOM. Per a més informació, visiteu-nos a CambridgeSchool.com o contacteu amb nosaltres, trucant al telèfon 93 870 20 01 o per email, escrivint a info@cambridgeschool.com
L'ESCOLA D'ANGLÈS DE REFERÈNCIA

-A Cambridge School, guiem i acompanyem els vostres fills en l’aprenentatge de l’anglès amb professors nadius, al llarg de totes les etapes de creixement i formació.
Última actualització: 20/07/21
Fitxa tècnica
6-7
8-9
10-11
Tipus d'activitat
Extraescolar
ODS
Setmanal, Diària
De pagament
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't