CURS 21-22 d’anglès extraescolar - de 12 a 17 anys

L'ESCOLA D'ANGLÈS DE REFERÈNCIA

-A Cambridge School, guiem i acompanyem els vostres fills en l’aprenentatge de l’anglès amb professors nadius, al llarg de totes les etapes de creixement i formació.
— A Cambridge School, guiem i acompanyem els vostres fills en l’aprenentatge de l’anglès al llarg de totes les seves etapes de creixement i formació (STEP BY STEP) amb professors nadius i titulats.

Dels 12 als 17 anys: El creixement acadèmic
Durant aquesta fase, els joves treballen la gramàtica i el vocabulari en funció del nivell en el qual es troben. A més, desenvolupen les competències en lectura, escriptura, comprensió auditiva i, sobretot, expressió oral. Sempre seguint el que estableix per a cada nivell el Marc Comú Europeu de Referència per a les llengües (MECR) . També es fan deures cada setmana i exàmens regularment. És important tenir en compte que:

- Cada curs representa un any escolar d’anglès complet.
- Els alumnes cursen el nivell que correspon al seu coneixement de l’idioma, sempre amb l’objectiu que estudiïn nivells més avançats que els que estan fent a l’institut.
- Els cursos inclouen la preparació per als exàmens oficials de Cambridge: A2 Key, B1 Preliminary, B2 First, C1 Advanced i C2 Proficiency.

I tot és part del pla 'Objectius Cambridge', una guia per facilitar que els nostres alumnes més joves assoleixin els seus objectius lingüístics abans d’acabar l’educació secundària.

A més, podeu triar entre fer les classes presencials en un dels 9 centres que tenim al Vallès Oriental o per videfoconferència via ZOOM. Per a més informació, visiteu-nos a CambridgeSchool.com o contacteu amb nosaltres, trucant al telèfon 93 870 20 01 o per email, escrivint a info@cambridgeschool.com
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 20/07/21
Fitxa tècnica
16
12-15
Tipus d'activitat
Extraescolar
ODS
Setmanal, Diària
De pagament
Idiomes
Anglès