CASAL ESTIU 2021 ROBÒTICA I PROGRAMACIÓ

Als nostres casals potenciem l’ús de la robòtica i la programació, a través d’activitats creatives, tecnològiques i artístiques, educant en STEAM (Science, Technology, Engineering, Art & Maths). Els participants podran deixar volar la seva imaginació, exercitant la seva creativitat i desenvolupant habilitats com el treball en equip o la resolució de problemes.ROBÒTICA, PROGRAMACIÓ, DISSENY 3D I MOLT MÉS…! JOCS OLÍMPICS

Als nostres casals potenciem l’ús de la robòtica i la programació, a través d’activitats creatives, tecnològiques i artístiques, educant en STEAM (Science, Technology, Engineering, Art & Maths). Els participants podran deixar volar la seva imaginació, exercitant la seva creativitat i desenvolupant habilitats com el treball en equip o la resolució de problemes.

 

Activitats:

Aquest estiu prepara’t! Farem un casal molt robòtic, esportiu i divertit! Et tenim preparades moltes sorpreses, activitats úniques, i un dia a la setmana diferent! Amb activitats fora del centre!

 

Informació:

Dates: del 28 de juny al 30 de juliol (et pots inscriure per setmanes)
Horari: de 9 a 13:30h
Edat: de 6 a 12 anys
Preu: 115€/setmana (10% de descompte si t’inscrius a dues o més setmanes)

 

Informació especial Covid-19:
  • Les característiques del Casal d’Estiu es poden veure afectades en funció de les informacions que anem rebent per part del Departament de Salut Pública degut a la situació actual. Us anirem informant davant de qualsevol novetat.

  • Hem creat uns protocols de seguretat i higiene molt estrictes basats en el Marc Legal establert per a l’ocasió (“Criteris generals per a l’organització de les activitats de lleure educatiu estiu 2020”) facilitat per la Generalitat de Catalunya i coordinat des del Departament de Salut, el PROCICAT i el Departament de Joventut, sense deixar de banda el Decret regulador de les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys (DECRET 267/2016, de 5 de juliol)

Casal d'estiu de robòtica i programació, a més d'activitats de lleure i a l'exterior a Vilassar de Mar. Per a nens i nenes de 6 a 12 anys.
Última actualització: 10/05/21
Fitxa tècnica
6-7
8-9
10-11
Tipus d'activitat
Casal de vacances
ODS
Puntual
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't