Caps de setmana temàtics al Bassegoda Park

Al Bassegoda Park, els nens i nenes són la nostra prioritat. Per això, tenim molta cura d’oferir un programa d’animació i activitats durant tot l’any dedicades a la mainada d’entre 4 i 12 anys, així com a les famílies. També disposem, al Bassi Club, d’una zona de joc lliure dissenyada per als més menuts (de 0 a 4 anys) perquè puguin jugar i experimentar acompanyats d’un familiar.

Ho tenim clar: planifiquem les activitats, tallers, sortides, intentant que els nens i nenes aprenguin, adquireixin valors i s’ho passin d’allò més bé! Sense incloure política ni religió a les activitats, ens esforcem perquè la mainada surti del càmping astronòmic havent-se tornat més savis i més bones persones. Moltes de les activitats que proposem no només estan pensades per als nens i nenes, sinó també per a les famílies; és a dir, que fomentem la participació de tota la família en les activitats al Bassegoda Park.
Durant els mesos de primavera i tardor, preparem un calendari de caps de setmana temàtics dedicats a un tema concret –música, màgia o Carnestoltes quan n’és l’època, per exemple– i amb un munt d’activitats per a la mainada i les famílies, enmig de la natura. Petits i grans interactuen, comparteixen coneixements i desenvolupen la seva creativitat plegats!
Podeu consultar els nostres caps de setmana temàtics al següent enllaç: https://www.bassegodapark.com/ca/tematics/familiar-camping-bungalows-girona
Durant els mesos de primavera i tardor, preparem un calendari de caps de setmana temàtics dedicats a un tema concret amb un munt d’activitats per a la mainada i les famílies, enmig de la natura.
Última actualització: 30/08/21
Fitxa tècnica
16
0-3
3-5
6-7
8-9
10-11
12-15
FAMILIA
Tipus d'activitat
ODS
Setmanal
Gratuïta
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Castellà, Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't