Campus tecnològic d'estiu

En aquest campus, els alumnes aprendran a dissenyar mitjançant ordinador i utilitzar els dispositius del fab lab, com les impressores 3D, el plòter de tall de vinil o la màquina làser. Com és ja tradició, també dedicarem una setmana a la programació de videojocs. Dividirem els participants en dos grups: AULA 01 (de 1r a 4t de Primària) i AULA 02 (5è i 6è de Primària i 1r d'ESO).

AULA 01 (de 1r a 4r de Primària)

– Màgia al Lab (28/6 al 2/7), dissenyarem i fabricarem jocs de màgia emprant les impressores 3D i ens endisarem en el món de les il·lusions òptiques.

– Els viatgers del temps (5/7 al 9/7), mitjançant la programació i la fabricació digital viatjarem des de la Prehistòria fins el futur, passant per l'Edat Mitjana i l'Edat Contemporània.

– Videojocs (12/7 al 16/7), utilitzarem diverses plataformes com Scratch i MakeCode Arcade per crear els nostres propis videojocs.

– Fabricació de jocs (19/7 al 23/7), dissenyarem i fabricarem jocs de taula emprant tecnologies disponibles al Fab Lab com el tall làser, el tall de vinil i la impressió 3D.

– El cinema i la tecnologia (26/7 al 30/7), descobrirem els orígens de la imatge en moviment i diverses tècniques d'animació.

AULA 02 (5è i 6è de Primària i 1r d'ESO)

– Disseny 3D (28/6 al 2/7), aprendrem a dissenyar en 3D emprant Tinkercad i Blender i descobrirem com funciona una impressora 3D.

– Edició gràfica i disseny 2D (5/7 al 9/7), dissenyarem objectes en 2D emprant programes com Inkscape i CutStudio i veurem com es materialitzen utilitzant la fresadora i la màquina de tall làser.

– Fabricació de jocs (12/7 al 16/7), dissenyarem i fabricarem jocs de taula emprant tecnologies disponibles al Fab Lab com el tall làser, el tall de vinil i la impressió 3D.

– Casa domòtica (19/7 al 23/7), gràcies a la fabricació digital i la programació, crearem la maqueta d'una casa domòtica.

– El cinema i la tecnologia (26/7 al 30/7), descobrirem els orígens de la imatge en moviment i diverses tècniques d'animació.
Aquest estiu al BDN Lab, els nens i nenes gaudiran i aprendran amb les diferents propostes temàtiques del Campus Tecnològic maker i, com sempre, treballaran per projectes de fabricació digital.
Material complementari
Cartell
Última actualització: 18/05/21
Fitxa tècnica
6-7
8-9
10-11
Tipus d'activitat
Casal de vacances
ODS
Diària
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Castellà, Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't