Campus Rock Summercamp 2023 - colònies i campaments musicals

El Campus Rock Summercamp són uns campaments d'estiu per a joves talents de la música, un alt entrenament diari que significa pujar un esgraó important en la seva formació.
Aquest Campus és un alt entrenament diari per a joves talents de la música a partir de 12 anys que significa pujar un esgraó important en la seva formació en un entorn que combina el treball i lleure i que és un punt de trobada de joves músics sobretot de Catalunya, Balears però també d’altres indrets de l’estat i altres països. L’allotjament és a Villa Engràcia Apartaments Rurals al Paratge Natural de Poblet

El Campus Rock són unes colònies musicals de pop-rock per a joves. Poden participar joves músics de tots els instruments tant elèctrics com acústics. Les classes són sempre en grup. Hi ha tutors d’instruments per millorar i resoldre dubtes. Les classes, tallers i concerts es faran a les instalacions de Villa Engràcia i el concert final serà obert al públic.

Poden accedir als Campus Rock els joves que ja estan en la dinàmica musical, és a dir, que ja estan practicant o han practicat música en una escola, un centre, amb altres companys… com sigui, però que ja tinguin el seu propi instrument i tinguin uns coneixements com per entendre i desenvolupar-se als combos amb altres joves companys músics. Es recomana un mínim de dos anys d’estudi o pràctica intensa.

El Campus ROCK, el pioner a Catalunya i la resta de l’estat, continua formant els joves talents a partir de 12 anys amb una estada immersiva i molt intensa en el pop-rock, amb combos, tallers i concerts.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 20/03/23
Fitxa tècnica
12-15
Tipus d'activitat
Colònies i campaments
ODS
Puntual
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català