Campus Rock KIDS 2023 - colònies i campaments musicals

Campaments musicals de lleure formatiu per a infants de 8 a 12 anys que combinen música i també lleure amb activitats relacionades amb la música moderna.
El Campus Rock Kids 2023 tindrà lloc a Villa Engràcia Apartaments Rurals al Paratge Natural de Poblet. Serà la primera setmana de juliol i combina gairebé al 50% el temps destinat a l’activitat musical i al lleure ja sigui formatiu o lúdic per a infants de 8 a 12 anys.

Hi ha tres tipus d’activitats: musicals, musicals de lleure i de lleure. Les Activitats Musicals són Combos musicals en grup, com mini-bandes de rock on cada participant toca el seu instrument i practiquen temes de pop i rock. Les Activitats Musicals de Lleure són molt variades, des de Tallers Musicals diferents i divertits, dansa Hip Hop, coreografies i altres activitats relacionades amb la música. Les Activitats de Lleure són piscina, excursions, jocs i jocs de nit.

Poden accedir als Campus Rock Kids els nens i nenes que ja estan en la dinàmica musical, és a dir, que ja estan practicant o han practicat música en una escola, un centre, amb altres companys… com sigui però que ja tinguin el seu propi instrument i tinguin uns coneixements inicials com per entendre i desenvolupar-se mínimament als combos amb altres petits companys músics.

Al Campus Rock Kids l’activitat és formativa però amb una combinació molt gran i divertida amb el lleure, es tracta d’aprendre divertint-se. Les classes es faran al mateix complex hoteler de Villa Engràcia, en aules especialment habilitades amb equip de so, amplificadors i bateries. També hi ha espais oberts per a concerts on els participants experimenten les dinàmiques de concert tant tècniques com artístiques.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 20/03/23
Fitxa tècnica
8-9
10-11
Tipus d'activitat
Casal de vacances, Colònies i campaments
Temàtica
ODS
Puntual
De pagament
Idiomes
Català