Camps de treball internacionals

Un camp de treball internacional és una experiència de voluntariat i formativa on tu ofereixes el teu temps a una organització d’un altre indret del món per tal de realitzar una feina de suport en una comunitat local en concret, fent un treball de tipologia molt diversa (social, mediambiental, cultural, educatiu,…), realitzant tasques com ara la protecció a la natura, sensibilització, ajudant persones i col·lectius, intervencions al patrimoni, festivals o tasques de tipus arqueològic.

Els camps de treball són estades d’entre 15 i 20 dies que es realitzen sobretot a l’estiu, tot i que hi ha projectes al llarg de tot l’any. Es combinen la teva col·laboració en un projecte amb les activitats lúdiques i de lleure que pugui oferir l’associació o entitat que organitza el projecte, o aquelles activitats que el propi grup de voluntaris pugueu proposar i dur a terme en el vostre temps lliure. Un tret molt característic dels camps de treball internacional, és la convivència durant l’estada, amb joves procedents de qualsevol país d’arreu del món. El camp de treball està organitzat per una associació o entitat local de la regió on et desplaces per a fer el teu camp de treball i amb la que COCAT treballa a través de la xarxa Alliance of Voluntary Service Organitzations.

Normalment l’idioma vehicular d’aquests camps de treball és l’anglès. Tot i així, dins de l’oferta de camps a l’estranger, també hi trobareu camps que utilitzen com a idioma vehicular el castellà, el francès o alemany (a les descripcions dels camps ho trobareu clarament indicat). A COCAT enviem a aquests projectes a persones a partir de 14 anys i sense límit d’edat.

En els camps de treball a països del sud però, l’edat mínima de participació és 20 anys.
S’hi inclou: Llatinoamerica, Africa i Àsia (llevat de Japó, Hong Kong, Taiwan i Corea).
Un camp de treball internacional és una experiència de voluntariat i formativa on tu ofereixes el teu temps a una organització d’un altre indret del món per tal de realitzar una feina de suport
Última actualització: 05/07/21
Fitxa tècnica
16
12-15
FAMILIA
Tipus d'activitat
Camp de treball, Voluntariat juvenil
ODS
Puntual
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Anglès
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't