CAMINS SECRETS DEL LLOBREGAT

DIMECRES 23/06 i DISSABTE 03/07: Si us agrada el cicloturisme, us proposem una ruta que recorre una part pel passeig marítim de Castelldefels i el Parc Agrari del Baix Llobregat, on és possible gaudir d'ecosistemes i aiguamolls recuperats, on la fauna i la flora autòctones es mostren de manera sorprenent .

L'EXPERIÈNCIA: Pel camí gaudirem de la complexa, però ben resolta convergència de la vida humana, els nuclis de població i les carreteres, amb uns espais naturals guanyats a l'abandó perquè gaudim amb la nostra bicicleta.

SOBRE CAMINS SECRETS DEL LLOBREGAT: Recórrer en bicicleta el Llobregat té una bona recompensa: el descobriment dels paratges a banda i banda del riu, i la unió amb la mar Mediterrània.

CARACTERÍSTIQUES:

Nivell de dificultat: Baix

Desnivell acumulat: 85 m

Distància total: 40 km

Sobre la BTT: 100%

Ruta: No circular

Transport: En tren o cotxe privat

Preu: 10 euros

Inclou: Ruta dirigida per un guia titulat en BTT

RECOMANACIONS SORTIDES AMB BICICLETA:

* Material necessari: bicicleta en bon estat i revisada, casc, guants, impermeable, assegurança ciclista, llums, menjar i aigua.

** Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és la de donar a conèixer i gaudir d'aquests bells paratges.

* IMPORTANT! La participació és responsabilitat de cada participant i que la seva participació implica que accepta les condicions, que es troba federat i per tant compte amb una assegurança pròpia que cobreixi possibles accidents.

COM M'APUNTO?: Et demanem que si estàs interessat/da en assistir a aquest esdeveniment contactis amb nosaltres al telèfon / WhatsApp 695660373 o bé per correu electrònic: vadebicigrup@gmail.com.

Punt de trobada: A la mateixa estació de tren de Castelldefels Platja a les 8:45 h.
Descobreix els senders del Baix Llobregat !
Última actualització: 22/06/21
Fitxa tècnica
CF
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives
ODS
Mig dia
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't