bMaker Academy

bMaker Academy són les extraescolars de BQ Educació (pionera en educació tecnològica a Espanya) i Macmillan Education (líder en continguts educatius).
bMaker Academy són les extraescolars de tecnologia més innovadores. Els nostres alumnes i les nostres alumnes passen d'usuaris a creadors de tecnologia, dominen les competències digitals del futur i treballen les soft skills clau pel seu desenvolupament personal.

Aprenen intel·ligència artificial, robòtica, programació, aplicacions mòbils, mons virtuals… de manera divertida, creativa i pràctica, amb una metodologia basada en l’STEAM, el Design Thinking i l'aprenentatge cooperatiu per projectes.

Tenim nivells de 6 a 14 anys i dues modalitats: en línia i presencial.

PER QUÈ PORTAR bMaker Academy AL TEU CENTRE?

- Disponible en diversos idiomes: podem impartir les classes en català, castellà o anglès.

- Mètode amb eficàcia demostrada: cada curs, els teus alumnes i les teves alumnes treballaran totes les competències tecnològiques i digitals. Amb el nostre mètode avancen de manera progressiva, mantenen la motivació durant tot l'any i aprenen divertint-se.

- Fàcil d'implantar: nosaltres ens ocupem de tot. Proporcionem els docents i el material necessari per impartir les classes (kits, plaques i components).

- Gestió integral (opcional).

- Més de 8 anys d'experiència.

- Som pioners en educació tecnològica: on aprendran tecnologia amb qui millor pot ensenyar-la... qui la crea! bMaker Academy són les extraescolars de Macmillan Education (referent en continguts educatius) i BQ Educació, experta en el desenvolupament de software i hardware educatiu, amb més d’1,5 milions d’usuaris.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 13/01/22
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Projectes de llarga durada
Àrea de coneixement
Informàtica, telecomunicacions i robòtica
Temàtica
ODS
Llarga durada
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Anglès, Castellà, Català