Audi Creativity Challenge

Competició d'idees creatives dirigida a alumnes d'ESO, Batxillerat i CFGM. El seu objectiu és potenciar el valor de les idees creatives i fomentar actituds innovadores entre els més joves.
Audi Creativity Challenge és una competició d'idees creatives dirigida a alumnes d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà.

El seu objectiu és potenciar el valor de les idees creatives i fomentar actituds innovadores entre els més joves, a través d'una competició d'idees per equips que busca oferir solucions a reptes presents a la nostra societat.

Tant la inscripció com la participació a l'Audi Creativity Challenge són gratuïtes i als equips participants (integrats per tres joves més un driver/tutor) els hi oferim un programa educatiu de creativitat, a partir del qual han d'anar superant cadascuna de les fases de què consta aquesta competició.

A través de la plataforma digital www.audicrea.com, els equips participants van rebent els materials educatius dissenyats per a superar cadascuna d’aquestes fases.

En el curs escolar 2022-2023 es celebrarà la 8a edició d'aquesta competició i el repte al qual hauran de fer front els equips que s'inscriguin és "Com innovar en l'àmbit social per a millorar el benestar de les persones i el seu entorn?".

El Premi per a l'equip guanyador de la gran final de l’Audi Creativity Challenge permetrà gaudir als seus membres d'una experiència única: un exclusiu curs de creativitat durant tot el mes de juliol de 2023 a Silicon Valley, bressol de la innovació i la tecnologia a nivell mundial, per a desenvolupar amb més profunditat el projecte guanyador.

També tindrà l'oportunitat de visitar les principals empreses de Silicon Valley com Apple, Facebook, Twitter, Google, Ebay, Dropbox… per a conèixer i treballar amb els seus experts.


MÉS INFORMACIÓ
Les inscripcions es realitzen a la plataforma www.audicrea.com
educa@audicrea.com
932 809 160

Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 29/09/22
Fitxa tècnica
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Concursos i premis
Àrea de coneixement
Informàtica, telecomunicacions i robòtica, Tecnologia i industria, Emprenedoria
Temàtica
ODS
Gratuïta
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Castellà