Animals Amagats. Joc de realitat augmentada

Descobreix els animals amagats al Museu de Ciències Naturals de Granollers amb el joc de realitat augmentada per a tota la família
Vine al Museu de Ciències Naturals de Granollers amb la família i explora l’exposició permanent «Tu investigues!» de manera diferent i interactiva.

L’Estela, la petita investigadora del museu està buscant els animals que s’hi troben amagats per poder estudiar-los més a fons i descobrir-ne tots els secrets. Vols ajudar-la i participar de l’aventura?

Hi ha un total de 10 animals amagats: una òliba, una papallona, un liró, un tritó, una serp, una musaranya, un gat mesquer, una granota, un talp i un ratpenat. Tots ells, objectiu d’estudi per part del grup de recerca de Biodiversitat i Bioindicadors (BiBIO) del MCNG.

Utilitza la tauleta com a lupa magnificadora digital per rastrejar i descobrir els animals ocults en els quatre àmbits de l’exposició permanent: el bosc, el riu, la cova o en el núvol de papallones. Troba’ls i explora'ls com un autèntic investigador. Però alerta, no t’espantis, alguns semblaran més vius que mai!

Disponible: tots els divendres i dissabtes de 16 h a 19h, diumenges de 11h a 14 h.
Preu: 3€ el lloguer de la tauleta
Reserves a https://mcng.cat/agenda/animals-amagats
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 13/09/21
Fitxa tècnica
3-5
6-7
8-9
FAMILIA
Tipus d'activitat
Museu
ODS
Setmanal
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català