CASA DE NATURA BAGÀ - Colònies i Casals

La Casa de Natura Bagà està situada dins del Parc Natural del Cadi-Moixeró, en un dels parcs naturals més grans de Catalunya. És un lloc perfecte per a amants de la natura!

Disposem de sistema de climatització, sala de reunions, piscina amb una fantàstica vista panoràmica, terrasses, camp de futbol, diferents zones d’esplai interiors i exteriors, activitats programades, àrees per a caminar i endinsar-se en la impactant natura, wifi i terreny d'acampada.

Tenim una àmplia varietat de grandàries d’habitacions. Els nostres dormitoris més grans amb lliteres, són ideals per a allotjar els viatges escolars o grups grans. També disposem d’habitacions individuals, dobles o triples per a atendre totes les altres necessitats, incloent-hi grups familiars.

Ja sigui en família, en grup, en casal o en colònia, tenim els espais que necessites per a crear experiències inoblidables.
La Casa Bagà està situada dins del Parc Natural del Cadi-Moixeró, en un dels parcs naturals més grans de Catalunya. Disposem de 68 places per a grups i 3 apartaments amb capacitats de 4 a 8 places.
Última actualització: 05/10/21
Fitxa tècnica
PROF-FAM
INF1
INF2
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Estades i cases de colònies
Àrea de coneixement
Temàtica
ODS
Llarga durada
De pagament
Idiomes
Castellà, Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't