Alberg Tarragona - Casals i colònies

La Residència Tarragona consta de dos tipus diferents d’allotjament. D’una banda, és llar per a estudiants que desitgin estudiar a Tarragona. D’altra banda, també és un espai perfecte per a grups escolars, grups esportius, trobades, grups d’amics i altres tipus de trobades per a persones o grups que desitgin allotjar-se en un lloc segur, envoltat d’àrees verdes i molt a prop del centre històric de Tarragona.

Tenim una àmplia varietat de grandàries d’habitacions. Els nostres dormitoris més grans amb lliteres, són ideals per a allotjar els viatges escolars o grups grans (130 persones).

A l’interior de les habitacions grupals trobaràs una habitació individual destinada al responsable del grup. El control és teu!

També disposem d’habitacions individuals, dobles o triples per a atendre totes les altres necessitats, incloent-hi grups familiars.
Si estàs planejant viure una experiència en la històrica Tarragona i necessites allotjament per a grups, aquí tens una alternativa molt completa que t’atorgarà tranquil·litat en el teu sojorn.
Última actualització: 05/10/21
Fitxa tècnica
PROF-FAM
INF1
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives
Temàtica
ODS
Llarga durada
De pagament
Idiomes
Castellà, Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't