Activitats Extraescolars Petits Enginyers Curs 2022-2023

A Petits Enginyers organitzem activitats curriculars i extraescolars per escoles i AFAS vinculades a la tecnologia i la ciència: Robòtica, programació, impressió 3D, creació d' Apps, experiments,...
Les activitats que us volem presentar en aquest dossier pretenen contribuir al procés de formació de l’estudiant i al seu desenvolupament, no només a nivell intel·lectual si no també a nivell afectiu, motriu, de relacions interpersonals i d’inserció i actuació social, assolint així una educació integral.

És per aquest motiu que totes les activitats que dissenyem a Petits Enginyers estan revisades per un equip pedagògic que n’avala els fonaments educatius i la idoneïtat dels continguts i la metodologia utilitzada.
Els projectes educatius dissenyats per Petits Enginyers que inclouen la robòtica com a recurs d’ensenyament i aprenentatge estan sempre enfocats en els objectius d’aprenentatge i en la definició de quines seran les capacitats assolides per cada estudiant.

Aquestes capacitats o objectius pedagògics són el punt de partida en la creació del contingut, en la definició de les tecnologies que s’utilitzaran i en la definició dels processos de capacitació i seguiment que formaran el projecte.

La robòtica educativa és propícia per donar suport a habilitats productives, creatives, digitals i comunicatives, a l’hora que es converteix en un motor per a la innovació que produeix canvis en les persones, en les seves idees i actituds, en les seves relacions i en la manera de pensar dels estudiants i els educadors.

Sota aquesta premissa, el nostre projecte considera l’estudiant des d’una visió globalitzadora.
Amb aquesta perspectiva i sent totalment respectuosos amb el ritme d’aprenentatge de cada alumne, creem una relació humana i cordial entre formadors i estudiants i entre els propis estudiants que eviten en tot moment actituds de poder d’uns vers els altres, fomentant així el treball en equip.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 15/06/22
Fitxa tècnica
PROF-FAM
CI
CM
CS
ESO1C
Tipus d'activitat
Camp d'Aprenentatge Dept. Educació, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Informàtica, telecomunicacions i robòtica, Química, Tecnologia i industria
Temàtica
ODS
Llarga durada
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català, Castellà