Gianni Rodari: contes per a la revolta!

Activitat de contes paitcipativa en la que s'expliquen diversos contes de Gianni Rodari i també se'n inventen a partir d'algunes de les idees que ell proposa a la seva famosa "Gramàtica de la fantasia
L’any 2020 celebrem el centenari de Gianni Rodari, pedagog, periodista, mestre i autor d’un munt de contes. Les seves narracions trenquen esquemes i, amb molt d’humor i ironia, ens mostren les contradiccions dels nostres temps i ens esperonen el sentit crític.
Molts dels contes de l’autor parlen del comportament humà, de la perplexitat que podem sentir davant d’un món que se’ns mostra tantes vegades incomprensible. A través de les seves narracions va crear la llavor d’una autèntica revolta que reivindica un mon més senzill, més honest i, en definitiva, més pacífic.
Amb aquesta activitat gaudirem dels seus contes i, seguint les directrius de la seva famosa gramàtica del fantasia, els donarem la volta i hi jugarem fins a sentir de ple el gust de fer-nos nostres uns contes tan vigents i tan necessaris.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 31/01/22
Fitxa tècnica
CI
CM
Tipus d'activitat
Àrea de coneixement
Teatre, Educació cívica, en valors i per la pau, Altres
Temàtica
ODS
Fins a 1h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes