Espais Naturals de Ponent

El projecte Espais Naturals de Ponent presenta una proposta educativa que vol apropar els espais naturals que tenim a les comarques de Ponent i els seus valors, als infants i joves dels centres educatius del territori. Cadascun dels diferents espais, amb les seves característiques i particularitats, són recurs molt interessant per treballar la descoberta de l'entorn proper, les competències per a la sostenibilitat i per construir aprenentatges sòlids a través dels vincles afectius i cognitius que es donen amb el medi natural.

Aquesta té dues parts diferenciades que es complementen entre elles:
1. Descobrim els Espais Naturals de Ponent a vista d'ocell. Activitat que es farà al centre educatiu amb l'objectiu de donar a conèixer els Espais Naturals de Ponent, a través dels ocells que hi habiten i la seva interacció amb els elements de l'entorn.

2. Sortida de descoberta. Sortida per descobrir un espai natural a través de la realització d'una activitat de caire naturalístic i/o cultural. Podeu trobar rutes sensorials, propostes de flora i de fauna, de geologia, de construccions de pedra seca...
Totes elles estaran dinamitzades per professionals del territori que conèixen i s'estimen molt allò que fan, transmetent la seva passió a aquells qui els escolten.
Voleu conèixer la diversitat que amaguen els ambients humits i de secà a les terres de la plana Lleida? Veniu a descobrir els Espais Naturals de Ponent!
Última actualització: 06/07/21
Fitxa tècnica
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Taller participatiu, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Coneixement del medi i Biologia, Geologia, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
ODS
Mig dia
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't