Escalada i Slakline

L'activitat comença amb una explicació introductòria a l'escalada, el material que s'utilitza, com s'assegura i consells bàsics per escalar. Acabada la introducció, mentre dos nens, escalen, la resta fan travessia (tipus bloc) o slackline (corda fluixa), així no s'han d'estar esperant i s'agilitza molt l'activitat.

Practiquem amb diferents tipus de nusos i les seves utilitats: el vuit, el nus pescador i l'as de guia. També veiem els sistemes antics que s'utilitzaven en l'escalada clàssica.

En l'activitat de l'escalada els nens desenvolupen molt la psicomotricitat, fent exercicis específics d'equilibri, esforços curts i intensos, i el control del propi cos exposats en alçada.

L'escalada és perfecte per aquells nens/es que no els hi agrada els esports convencionals, descobrint un nou àmbit on la part intuïtiva que portem dins pren molt protagonisme.

Per realitzar adequadament aquesta activitat recomanem portar roba còmode i elàstica amb un calçat el mes rígid possible.

El taller d'escalada és perfecte per a totes les edats, adults inclosos. La paret on és realitza l'activitat és la façana principal de la masia Mas Colltort, i s'escala fins a uns 10 metres d'alçada i està formada per roca natural i preses artificials, que ajudaran a que l'experiència sigui totalment autèntica.
L'escalada és perfecte per a totes les edats i per qui vulgui descobrir alguna cosa més fora dels esports convencionals, descobrint un nou àmbit on la part intuïtiva pren molt protagonisme.
Última actualització: 29/06/21
Fitxa tècnica
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Estades i cases de colònies, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't