Cerca d'activitats:​

Indica comarca o municipi o deixa en blanc per tota Catalunya

Cerca avançada:​

Neteja

Resultats de la cerca

El clan dels primis

Un fascinant viatge a la prehistòria on descobrir com era la vida dels nostres avantpassats: com es vestien, com dibuixaven, què feien a les nits, amb quins animals convivien, quins rituals tenient...

Terra de Remences

Aquest treball de síntesi es centra en l’edat mitjana. La Garrotxa és una comarca plena de reminiscències medievals i d’on és fill en Joan de Verntallat (Cabdill de la revolta remença).

Problem solving

Activitat pensada pel creixement personal de l'infant o jove, proposat a través de diferents activitats de superació, confiança i treball en equip.

Més que cossos

Taller destinat a 2n ESO d'abordatge integral de la sexualitat des d'un enfocament de drets, feminista i amb el plaer al centre. Treballarem sobretot el gènere i les seves dimensions!

Emprenedors i Ferrocarril

Coneixerem als promotors del primer tren de la península i al que projectà la línia de ferrocarril entre Barcelona i Vilanova, a més de les peces úniques que existeixen d'aquell moment històric.

Sessions de docència

La Biblioteca de Catalunya ofereix diverses modalitats de visites i sessions adreçades al públic escolar amb l’objectiu de fomentar el coneixement de la BC i del llegat cultural que s’hi conserva.
Mostrant 1-10 de 2.125 elements.