Cerca d'activitats:​

Indica comarca o municipi o deixa en blanc per tota Catalunya

Cerca avançada:​

Neteja

Resultats de la cerca

Activitats Naturalistes

Activitats per apropar l’alumnat al coneixement del seu entorn natural i els éssers vius que hi habiten, per tal de generar un vincle respectuós i sostenible entre la societat i el medi natural.

Titelles: CircOland

Un espectacle amb participació del públic dinamitzat per homes bala, equilibristes de fusta, un funambulista, màgia, animals i una comedianta.

Pregunta'm

Vols estudiar un grau a la Universitat de Barcelona? Pregunta’m ofereix als estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius un canal de comunicació directe amb estudiants de la UB,.

NI TU, NI JO

Espectacle de teatre-fòrum d'igualtat que planteja 3 escenes de relacions noi-noia més 1 escena de flaixos del nostre dia a dia. La segona part de l'espectacle és de particiàció del públic.

LA FEMME DANS SA TOILETTE

Una performance teatralitzada que succeeix espontàna, tal com si fos una recreació en directe de la manca de comunicació que hi ha actualment entre les parelles i entre els humans en general.

Invents científics

Els alumnes tindran l’oportunitat de realitzar diferents experiments relacionats amb algun científic/a important al llarg de la història.
Mostrant 1-10 de 1.001 elements.