Resultats de la cerca
Taller: El pa, de l’obrador a la taula
Al final del taller cada alumne dóna forma a un pa que es cou en un forn i que es pot emportar a casa per degustar-lo amb la família.
Bon Profit!
Espectacle de teatre i titelles per aprendre a menjar sa, conèixer les propietats de les verdures i el cicle dels vegetals; dossier pedagògic avalat per l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
Missió GIPIU
La Gran Indústria de Processats i Ultraprocessats amenaça la salut del Planeta i de les persones. Caldrà aconseguir aïllar els aliments que fan emmalaltir-nos i així salvar-nos a tots i totes.
La sostenibilitat en relació al Dret a l'alimentació
Formació sobre la sostenibilitat vinculada al Dret a l'alimentació.
El cicle dels residus i els recursos: menys és més
En aquesta activitat l'alumnat aprendrà diferents hàbits de consum sostenibles per a la prevenció de residus (mitjançant un joc de rol en un mercat).
MÓN SANT BENET: Fem bullir l'Edat Mitjana
Taller de cuina de l’època medieval
MÓN SANT BENET: Per sucar-hi pa
Taller de cuina i història medieval
CINEFÒRUM: "EMPATIA"
Amb la dinàmica del cinefòrum obrirem un debat sobre com els nostres hàbits de consum determinen la vida dels altres animals, del medi ambient i dels éssers humans.Patufet, on ets?
Una aproximació a l’agricultura per als més petits.
MÓN SANT BENET: De l'hort al plat
Taller de cuina a l’Hort d’Aprendre
Mostrant 31-40 de 49 elements.