Resultats de la cerca
El cicle dels residus i els recursos: el viatge del Recuc
Aquesta activitat a l'aula compta amb un personatge, el Recuc, que ens explicarà el viatge dels residus orgànics.Visita guiada: La Farinera de Castelló d'Empúries
Visita a la fàbrica on aprendrem tots els passos a seguir per elaborar el pa, des de la mòlta, la farina, l'elaboració del pa, sense oblidar-nos de la fonts d'energia.ELABOREM PRODUCTES LÀCTICS
Vine a fer diferents productes làctics naturals, sense conservants ni additius, mató, formatge fresc, un batut, crema catalana, etc. El producte que es faci els nens se l'emportaran a casa.Molècules: viatge en les combinacions d'àtoms
Com s'organitza la matèria? Quins components bàsics tenen en comú totes les formes de vida? Àtoms, elements químics, molècules...MÓN SANT BENET: Els tastaolletes
Experiments a la cuinaVisita escolar a la granja Llet Nostra de Monells - "Experiència #Aprop"
Una visita a l’EVAM (l’Estació de Vacum de Monells) amb un recorregut comentat per la granja sobre la producció de la llet sota el punt de vista dels diferents elements que hi formen part.MÓN SANT BENET: Roda el món i torna al Born
Taller de cuina històricaEn què consisteix l'alimentació sostenible?
L'alumnat descobrirà l'alimentació sostenible, els seus principis i com adoptar-la, per elaborar després un menú que reflecteixi aquests valors.MÓN SANT BENET: Setciències a la cuina
Experiències científiques i creativitat a la cuinaTaller: El pa, de l’obrador a la taula
Al final del taller cada alumne dóna forma a un pa que es cou en un forn i que es pot emportar a casa per degustar-lo amb la família.Mostrant 21-30 de 47 elements.