Tecnologia Creativa: De 1r a 3r de primària

A les nostres extraescolars de Tecnologia Creativa potenciem l’ús artístic, expressiu i lúdic de la programació i la robòtica. És educació STEAM però posant l'èmfasi a la A d'Art i Disseny.
L'activitat ideal per als petits makers!

Aquesta extraescolar està dissenyada per a nens i nenes de 1er a 3er de primària amb l'objectiu d'introduir-los en el món de la programació i la robòtica de manera lúdica i divertida.

Fem petits jocs i activitats d’una sessió de durada, petits exercicis amb Scratch, així com manualitats tecnològiques senzilles amb Makey Makey i mBot que ofereixen als més petits un primer contacte amb la tecnologia.

Eixos Creativa posa a disposició dels alumnes tot el material necessari: ordinadors, plaques i robots. Tot i això, hem tingut moltíssima cura seleccionant software de codi lliure per a que els alumnes el puguin descarregar gratuïtament a l’ordinador de casa i -sobre tot- fent servir hardware molt accessible econòmicament (si ho comparem amb d’altres productes de software/hardware propietari que hi ha al mercat). Tot això amb la intenció de que els alumnes més inquiets puguin continuar investigant i aprenent pel seu compte més enllà de l’àmbit del curs.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 14/07/21
Fitxa tècnica
Tipus d'activitat
Extraescolar
ODS
Setmanal
De pagament
Idiomes
Català, Castellà