L'hort és un món en petit

Activitat intergeneracional on els infants descobreixen el món dels horts (animals, hortalisses i plantes aromàtiques) i on s'estableix una comunicació especial entre els jubilats i els nens/es.
L'hort és un món en petit.
Activitat dirigida als cursos d'educació infantil que té l'objectiu de fer una primera aproximació a l'ecosistema de l'hort escolar ecològic i a les eines i feines que s'hi poden trobar.

Durant el matí la idea principal és fer una visita guiada pels horts de Can Mates de la mà dels jubilats que gestionen part de les parcel·les (dinamitzada per un joc que posa en pràctica les feines de l'hort). Es tracta també de fer una aproximació a tots els éssers que hi viuen, siguin animals o vegetals. És una activitat que es realitza per racons de treball on els infants hauran de realitzar diverses feines pràctiques de l'hort.

La segona part de l'activitat, que es realitza a classe, consisteix en un senzill taller de germinació d'una llavor i un altre d'utilitzar pigments naturals per pintar hortalisses que s'hagin treballat al matí.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 16/07/21
Fitxa tècnica
INF2
CI
EE
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Història, cultura i patrimoni
ODS
Jornada sencera
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català