Un viatge per la història agrícola de Can Monmany

Activitat matinal a la masia de Can Monmany on es farà un viatge per les tres etapes més representatives de la història agrícola de la finca: època d'autosuficiència, industrial i actual.
Portem segles esperant per a que ens ajudeu a descobrir i a investigar la història enrevessada d’aquesta masia tant pròxima a les vostres cases.

Per a poder descobrir-la, us proposem una divertida jornada de treball amb nosaltres on podreu descobrir personatges extraordinaris, racons secrets i les històries mai explicades de totes les persones que han viscut i treballat a les terres de Can Monmany.

Durant segles, famílies de pagesos i pageses han viscut com vosaltres a les faldes de la Serra de Collserola, i han extret de les seves terres suculentes hortalisses, preuats vins i moltes, moltes riqueses.

A través d’aquesta activitat investigarem tres èpoques històriques ben importants en la història agrícola del país profunditzant així en la producció d’autosuficiència, la producció industrialitzada d’aliments i la producció agroecològica.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 24/09/23
Fitxa tècnica
CS
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Història, cultura i patrimoni
ODS
Mig dia
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català