Arts escèniques per alumnes de Secundaria i Batxillerat

TEATRE, MUSICAL, CANT i DANSA per alumnes d'ESO i Batxillerat. Comptem amb una oferta formativa adaptada a tots els nivells i cursos.
QUI SOM?

Som Espai Lazzigags i ens dediquem a la docència d'arts escèniques a partir dels 3 anys als centres educatius d'infantil, primària, ESO, batxillerat i diversitat funcional en horari extraescolar i en horari lectiu.

QUÈ OFERIM?

Oferim formació en arts escèniques a nois i noies que estan cursant ESO i Batxillerat. Comptem amb una oferta formativa adaptada a tots els nivells i cursos.

Els tallers que oferim són:

- TEATRE (1h / 1h15' / 1h30’): Pel que fa a l'etapa de secundària i batxillerat la línia metodològica canvia a la que s’utilitza a l’etapa infantil o a primària, on es treballa a partir d’un conte. A partir de 1r d’ESO, el centre d’interès es la creació d'un espectacle i es comença a treballar a partir d’exercicis i tècniques teatrals, destinats a la formació d’actors. En aquesta etapa es treballa entorn al text teatral. Al final de curs es fa la representació on es pot veure tots els coneixements assimilats al llarg del curs.

- TEATRE MUSICAL (1h / 1h15' / 1h30’): Des de principis de curs es treballarà un projecte musical on veurem diverses disciplines de dansa, interpretació i cos. Treballarem amb la representació, les improvisacions a partir de cançons amb coreografies, l’afinació i la respiració, les improvisacions a partir d’arguments d’òperes i prepararem una obra de teatre musical. Aprofundirem en el domini dels aspectes treballats i introduirem la tècnica de clown, la tècnica de Comedia dell’Arte, la màscara, les improvisacions a partir dels mites grecs i prepararem una representació de teatre musical.

- CANT CORAL (1h / 1h15' / 1h30’): amb el cant coral estarem en contacte amb l’univers sonor de forma que permeti desenvolupar el potencial de cada alumne/a, descobreixi noves possibilitats i transformi les seves capacitats en habilitats. Desenvoluparem la coordinació a partir dels moviments de grup i les coreografies i aprendrem com afinar amb més precisió. Donarem importància al contingut textual de la cançó, juntament amb el seu contingut rítmic i melòdic. A través del cant coral, aprendrem a fer un bon ús del nostre aparell fònic.

- DANSA (1h / 1h15' / 1h30’) l'activitat de dansa es basa en un treball de diferents disciplines perquè l'alumnat pugui experimentar diversos estils i tècniques. La programació es repartirà en tres parts: contemporani, hip hop i jazz. Amb el contemporani els alumnes treballaran a partir d'un moviment natural a través de material coreogràfic, contacte, treball de terra, improvisacions... Amb el hip hop treballaran el condicionament físic, l'elasticitat i la coordinació a partir d'exercicis de les danses urbanes. Finalment, amb el jazz, unificarem tot el treball fet prèviament amb l'objectiu de representar-lo davant d'un públic.


MÉS INFORMACIÓ:

El nombre màxim d'alumnes i el preu de l'activitat és orientatiu. Podeu informar-vos i sol·licitar un pressupost trucant al 93 296 73 37 (a l'atenció de Lídia Linuesa) o enviant un correu electrònic a lidia@lazzigags.cat.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 05/04/23
Fitxa tècnica
ESO1C
ESO2C
BTX
Tipus d'activitat
Dansa, Taller participatiu, Teatre
Àrea de coneixement
Artesania, Dansa, Pintura, Teatre
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes