CUINERS DE BORD. TALLER DE CUINA A L'ESPAI DEL PEIX MUSEU DE LA PESCA

Visualització d’un audiovisual sobre la cuina del peix al nostre territori.
Elaboració d’una recepta tradicional des del principi a base de peix fresc de Palamós. Aquestes receptes encara es cuinen i es mengen a les barques de pesca professional: fideus rossejats o arrossejat. Els alumnes i les alumnes, aprendran les espècies que cuinaran, netejaran el peix i faran tot el procediment per a cuinar el plat, que finalment el degustaran.
Taller de cuina a l’Espai del Peix, aula gastronòmica del Museu de la Pesca, on els alumnes fan de cuiners i elaboren un plat de la cuina marinera tradicional a base de peix fresc, que al final poden degustar a la mateixa aula.
Última actualització: 09/09/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
CS
ESO1C
EE
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Cuina, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't