Tecnologia Creativa: des de 4t de primària fins a 6è de primària

Programació, videojocs, tinkering i robòtica!

Aquesta extraescolar està dissenyada per a nens i nenes des de 4t fins a 6è de primària i té com a objectiu principal que els alumnes vagin guanyant cada vegada més autonomia en el disseny i desenvolupament dels seus propis projectes.

Fem animacions i videojocs, construïm hardware (fem un gamepad, un joc del filferro, un dispositiu de salt, un "guitar hero"…) i treballem els diferents elements que configuren un robot: sensors de llum, de infraroigs, de proximitat, seguidor de línies, llums LED RGB, brunzidor, motors, etc.

Eixos Creativa posa a disposició dels alumnes tot el material necessari: ordinadors, plaques i robots. Tot i això, hem tingut moltíssima cura seleccionant software de codi lliure per a que els alumnes el puguin descarregar gratuïtament a l’ordinador de casa i -sobre tot- fent servir hardware molt accessible econòmicament. Tot això amb la intenció de que els alumnes més inquiets puguin continuar investigant i aprenent pel seu compte més enllà de l’àmbit del curs.
A les nostres extraescolars de Tecnologia Creativa potenciem l’ús artístic, expressiu i lúdic de la programació i la robòtica. És educació STEAM però posant l'èmfasi a la A d'Art i Disseny.
Última actualització: 14/07/21
Fitxa tècnica
Tipus d'activitat
Extraescolar
ODS
Setmanal
De pagament
Idiomes
Castellà, Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't