Arts escèniques per alumnes d'Educació Primaria

TEATRE, MUSICAL, CANT i DANSA per alumnes de primària, Comptem amb una oferta formativa adaptada a tots els nivells i cursos (inicial, mitjà, superior).
QUI SOM?

Som Espai Lazzigags i ens dediquem a la docència d'arts escèniques a partir dels 3 anys als centres educatius d'infantil, primària, ESO, batxillerat i diversitat funcional en horari extraescolar i en horari lectiu.

QUÈ OFERIM?

Oferim formació en arts escèniques a nens i nenes que estan cursant educació primària. Comptem amb una oferta formativa adaptada a tots els nivells i cursos (inicial, mitjà, superior).

Els tallers que oferim són:

- TEATRE (1h / 1h15' / 1h30’) l’activitat se centra en l'explicació de contes, pensats exclusivament per al nivell i etapa que estem treballant, i la seva posterior representació. Treballem mitjançant jocs teatrals relacionats amb el conte explicat i realitzem activitats plàstiques relacionades amb la història que hem explicat, danses i cançons. A part dels contes que es treballen introduïm la sensibilització musical amb el treball i audició de l'opera i musicals. Incorporem la tècnica de clown, la Commedia dell’Arte i els mites grecs. El taller de teatre permet una introducció lúdica i desinhibida als aspectes més elementals del teatre. Aprendrem a expressar-nos i a escoltar, descobrirem personatges, jugarem amb la imaginació i millorarem la comunicació a través del cos i de la veu.

- TEATRE MUSICAL (1h / 1h15' / 1h30’): treballarem i jugarem amb la representació i les improvisacions a partir de contes populars, cançons amb petites coreografies, l’afinació i la respiració, les improvisacions a partir d’arguments d’òperes i prepararem una obra de teatre musical. Aprofundirem en el domini dels aspectes treballats i introduirem la tècnica de clown, la tècnica de Comedia dell’Arte, la màscara i les improvisacions a partir dels mites grecs.

- CANT CORAL (1h / 1h15' / 1h30’): amb el cant coral estarem en contacte amb l’univers sonor de forma que permeti desenvolupar el potencial de cada alumne/a, descobreixi noves possibilitats i transformi les seves capacitats en habilitats. Desenvoluparem la coordinació a partir dels moviments de grup i les coreografies i aprendrem com afinar amb més precisió. Donarem importància al contingut textual de la cançó, juntament amb el seu contingut rítmic i melòdic. A través del cant coral, aprendrem a fer un bon ús del nostre aparell fònic.

- DANSA (1h / 1h15' / 1h30’): l'activitat de dansa es basa en un treball de diferents disciplines perquè l'alumnat pugui fer una introducció a la dansa i a la tècnica comuna en tots els estils i pugui desenvolupar el treball entenent els diferents estils. La programació es repartirà en tres parts: contemporani, hip hop i jazz. Amb el contemporani els alumnes treballaran a partir d'un moviment natural, més pròxim al que estan acostumats, i progressivament definiran la tècnica. Amb el hip hop continuarem aprofundint la tècnica comuna afegint un treball energètic i d'expressió mentre ballen. Finalment, amb el jazz, unificarem tot el treball fet prèviament amb l'objectiu de representar-lo davant d'un públic.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 29/11/22
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Dansa, Taller participatiu, Teatre
Àrea de coneixement
Artesania, Dansa, Pintura, Teatre
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Anglès, Català, Castellà