Arts escèniques per alumnes d'Educació Infantil

QUI SOM?

Som Espai Lazzigags i ens dediquem a la docència d'arts escèniques a partir dels 3 anys als centres educatius d'infantil, primària, ESO, batxillerat i diversitat funcional en horari extraescolar i en horari lectiu; i al nostre centre situat al carrer Vallespir 32 de Barcelona, amb cursos i casals a partir dels 4 anys.

QUÈ OFERIM?

Per als més petits dispossem d'una oferta formativa adaptada a les seves capacitats on, mica en mica, aprendran a ser i actuar de forma autònoma, a pensa i comunicar i a descobrir noves situacions i experiències.

Els tallers que oferim són:

- TEATRE (1h): l’activitat se centra en l'explicació de contes, pensats exclusivament per al nivell i etapa que estem treballant, i la seva posterior representació. Treballem mitjançant jocs teatrals relacionats amb el conte explicat i realitzem activitats plàstiques relacionades amb la història que hem explicat, danses i cançons. En definitiva, el conte esdevé el centre d'interès per donar-li sentit a tota la programació.


- TEATRE MUSICAL (1h): amb els alumnes d’infantil es treballaran cançons i petites coreografies dins d’una obra teatral. Treballarem mitjançat jocs d’improvisació, cançons i coreografies de contes populars i contes inventats pels propis nens.


- CANT CORAL (1h): amb el taller de cant coral ampliem la capacitat d’expressió i comunicació verbal i gestual a través de les activitats musicals. Amb cançons i jocs potenciarem la percepció dels segments del cos, l’escolta, la pulsació i el seguiment d’un ritme. Classificarem els sons i les formes segons les seves qualitats i establirem relacions seqüencials, tot creant ritmes i melodies.


- DANSA (1h): l'activitat de dansa es basa en un treball de diferents disciplines perquè l'alumnat pugui fer una introducció a la dansa i a la tècnica comuna en tots els estils i pugui desenvolupar el treball entenent els diferents estils. Els alumnes treballaran a partir d'un moviment natural, més pròxim al que estan acostumats, i progressivament s’introduirà, mica en mica, la tècnica. Finalment, unificarem tot el treball fet prèviament amb l'objectiu de representar-lo davant d'un públic.
TEATRE, MUSICAL, CANT I DANSA per alumnes d'infantil adaptada a les seves capacitats on aprendran a ser i actuar de forma autònoma, a pensa i comunicar i a descobrir noves situacions i experiències.
Última actualització: 19/05/21
Fitxa tècnica
INF2
Tipus d'activitat
Dansa, Taller participatiu, Teatre
Àrea de coneixement
Dansa, Teatre
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't