El Carreró de les Bruixes

EL CARRERÓ DE LES BRUIXES és un espectacle familiar musical que sorgeix de la necessitat de crear un nou espectacle a partir de llegendes extretes de la nostra cultura popular i continuar amb la tasca que diferencia la cia. PocaCosa Teatre de les altres companyies de teatre familiar:

Per una banda el nostre objectiu és apropar l’òpera al públic familiar d’una manera propera i distesa. I per l’altra, aquest cop, ens hem entossudit en recuperar històries i llegendes de les bruixes catalanes, tan extenses en la nostra cultura.Han fet fora a les Bruixes de tots els pobles de Catalunya i s’han instal·lat a EL CARRERÓ DE LES BRUIXES de Cervera. A cada casa n’hi viu més d’una i totes i cadascuna d’elles té una història per explicar-nos. Però per poder-hi viure has de ser bruixa professional! La Bruixa Estruga arriba amb la intenció de passar les proves per poder-s’hi quedar però té la mala sort d’arribar just al Gran dia! I per postres, a diferència de totes les altres, ella canta òpera. Com s’ho farà?
EL CARRERÓ DE LES BRUIXES és un espectacle familiar on es combina el teatre de text d'humor i l'òpera. Dirigit per Toni Albà.
Última actualització: 09/06/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Teatre
Àrea de coneixement
Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't