Teatre de prop

L'activitat que us proposem comença amb la visualització d'una de les nostres obres de teatre: "La Lluna d'en Joan" de Carme Soler Vendrell o "Maure el dinosaure" per Infantil i Cicle Inicial, "Raspall" de Pere Calders per a Cicle Inicial i Cicle Mitjà, "Kàtia" per a Cicle Inicial fins a Cicle Superior o "La Senyora de Tous" per Cicle Mitjà fins a Batxillerat" al teatre del nostre local "La Casa del Teatre Nu".

Un cop finalitzat dividirem el grup en tres de més petits. El primer es quedarà al teatre per a parlar amb els actors, veure l’escenografia, conèixer de ben a prop els titelles de l’espectacle, elements de so i de llum i saber-ne tots els secrets. El segon grup anirà al taller on creem les nostres escenografies, els ensenyarem diferents titelles, maneres de manipular-los i podran manipular-ne ells mateixos. I el tercer grup anirà a l’aula d’expressió a moure el cos i deixar-se anar amb activitats d’expressió corporal. Així doncs, els grups s’aniran rotant, de manera que tots els grups passaran per a totes les aules i faran totes les activitats.

Tot i així, si teniu algun interès determinat per a treballar amb els nens i nenes, podem adaptar les activitats segons les vostres necessitats. Enlloc d’aquestes activitats que us proposem després de visionar l’obra de teatre, podem fer, taller de construcció de màscares i com les hem de manipular, taller de construcció de titelles, taller de manipulació, taller de dramatúrgia, entre d’altres. Sols ens heu d’explicar la vostra idea i farem tot el possible per a realitzar-la i adaptar-la!

Som la companyia "Teatre Nu", amb anys i molts espectacles propis a la butxaca. Viurem una experiència teatral que ens permetrà conèixer quins són els elements que intervenen en un procés de creació.
Última actualització: 02/06/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
Tipus d'activitat
Jornada lúdica, Taller participatiu, Teatre, Titelles
Àrea de coneixement
Teatre
Temàtica
#escolar
ODS
Jornada sencera
Gratuïta
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't