Els Colors de la Rumba Catalana - Recurs Educatiu a l'escola - Taller Participatiu - Música - Cant - Dansa - Història

Des de la cia EL SAC, INVENTORA DE JOCS us presentem ELS COLORS DE LA RUMBA CATALANA, un projecte transversal que a través de la música treballa diferents àrees de coneixament i habilitats personals.
És un projecte que impulsem des de la candidatura de la Rumba Catalana a la UNESCO, amb l'objectiu general de promoure i fomentar d'una forma participativa la rumba catalana.

Som En Papet i la Lola (la guitarra) i portem Els Colors de la Rumba Cat. allà on venim.
Des del dinamisme i la participació jugarem i aprendrem amb la música, compartint les històries que la Lola ens tocarà i ens explicarà!!

Si t'agrada i/o t'interessa la nostra oferta educativa posa't en contacte amb nosaltres i t'enviem més informació. Des de la Cia. El Sac, Inventora de Jocs busquem sempre adaptar-nos a cada situació i cada cas en concret.

Salut, jocs i música!!
Els Colors de la Rumba és un taller participatiu on aprendre i gaudir amb la Rumba Catalana. Cantarem, ballarem, farem palmes i descobrirem les arrels d'aquesta música tant festiva. T'animes?
Última actualització: 01/09/21
Fitxa tècnica
PROF-FAM
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
EE
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Dansa, Música, Teatre, Aprenentatge Servei, Educació cívica, en valors i per la pau, Llengua i literatura catalana, Llengua i literatura castellana
ODS
Fins a 1h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Castellà, Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't