ApS TEMÀTIQUES DE RESPECTE ALS ANIMALS

Col·laboració entre el centres d'ensenyament i l'entitats per a desenvolupar un servei que aporta beneficis ambdues parts.
Establim col·laboracions amb instituts i facultats sota l'aixopluc de l'Aprenentatge Servei. Es genera un vincle de col·laboració amb els centres que ho desitgin a través del qual l'alumnat fa un treball decidit per ell que acompleix dos objectius. D'una banda, satisfà una part pràctica dels seu currículum, el tema de la qual està determinat per un interès propi, i, de l'altra, estableixen una col·laboració amb l'entitat aportant un valor afegit, tant des del punt de vista de la conscienciació com del treball pràctic que satisfà una necessitat de l'entitat.

Objectius d’aprenentatge de l’activitat
Possibilitar que l'alumnat es formi treballant sobre necessitats reals de l'entorn amb l'objectiu de millorar-lo. Facilitar que les persones joves puguin participar activament en benefici de la seva comunitat amb la realització d'un servei solidari. Promoure la realització d'activitats en benefici de la comunitat.

Competències bàsiques:
Competències específiques per conviure i habitar el món
- Competència en el coneixement i la interacció amb el món físic
- Competència social i ciutadana
Competències personals
- Competència d'autonomia i iniciativa personal
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 28/01/22
Fitxa tècnica
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
ApS i Voluntariat
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Aprenentatge Servei, Educació cívica, en valors i per la pau, Ètica, filosofia i debat, Tutoria i convivència
ODS
Llarga durada
Gratuïtat condicionada
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català